Lis na sýr

Označeno štítky: ,

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #730

      Nabídka pro ty, kdo mají zájem o lis na sýry a neumějí si ho vyrobit. Jedná se přesně o tento pákový lis, který používáme my

      STačí se obrátit na pana Chábka, který lisy za 795,- Kč dělá

      Email je svet.aut@seznam.cz, telefon 605299446 p. Chábek.








      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
    • #2540
      kupicek.mar
      Účastník

      Dobrý den Kláro,
      prosím, jak velké dřevěné kruhy, co se dávají svrchu na sýr jsou?
      A jak řešíte různé průměry forem na lisování. Těch kruhů přeci tolik není? Ještě nějakým dalším kruhe, víčkem na formu?
      Díky Markéta
      Ještě přidávám jeden dotaz. Ten pán, co vyrábí tyto lisy, nabízí z jídlonosiče formu na sýr. jak je, prosím velká forma na goudu?
      Děkuji
      Markéta 🙂

    • #2548
      kupicek.mar
      Účastník

      Zapomněla jsem to hlavní, na které druhy sýrů se používá lis? Kromě čerstvého na všechny ostatní?
      Díky
      Markéta

    • #2553
      kupicek.mar
      Účastník

      Připojuji fotku formy na sýr od p. Chábka, kterou rovněž nabízí.
      Mohla by se tato forma použít na goudu?
      Díky Markéta
      r6470-Lis-02062014-014.jpg

    • #2555

      Markéto lis na cokoli lisovaného, polotvrdé a tvrdé. A tato forma na goudu parádní, jasně, že se dá použít. On rozdíl ve formě na goudu je tvarový, ale takováhle parádní forma vám vystačí na dalších 5 let na jakýkoli polotvrdý a tvrdý sýr.

      "Bože, dej mi prosím trochu trpělivosti, ale Bože prosím tě hned!"
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.